Házirend | Bánkitó 2018

A FESZTIVÁLRA BELÉPNI CSAK ÉRVÉNYES KARSZALAGGAL LEHET.

Parkolásra limitált számban, a tó környékén található, nem őrzött parkolóban van lehetőség. A tábor előtti területre behajtani tilos, kizárólag engedéllyel lehetséges a fesztiválon dolgozók számára. A táborba vezető útszakasz mindkét oldalán a parkolás biztonsági okokból hatóságilag tilos. Parkolás mindenhol csak saját felelősségre.

*

JEGYEK

A 4 napos BÉRLET 2018. július 11. (szerda) 12:00 órától július 15. (vasárnap) 10:00 óráig érvényes.

A csütörtöki NAPIJEGY a 0. (szerda) napra is érvényes – 2017. július 11. 12:00 órától július 13. reggel 10:00 óráig.

A (pénteki, szombati) NAPIJEGY az adott napon reggel 8 órától másnap reggel 10 óráig érvényes.

SÁTORJEGY birtokában a bánki Tábor területére 1 darab sátorral beléphetsz, és a Tábor területén sátrazhatsz. A jegy 1 db sátorhely elfoglalására jogosít, egy alkalommal fizetendő és független a fesztiválon eltöltött napok számától. A sátorhelyek száma korlátozott, a sátorjegyeket limitált darabszámban és csak online tudjátok megvásárolni.

A jegyvásárlással automatikusan elfogadod a fesztiválra vonatkozó szabályokat és előírásokat; a Házirendet és az Általános Szerződési Feltételeket, melyekkel kapcsolatban további

Az online vásárolt belépőjegyeket a bejáratoknál / helyszíni pénztáraknál váltjuk karszalagra.

Már megvásárolt belépőjegyeket, sátorjegyeket visszaváltani nem tudunk.

A belépőjegyeket biztonsági jelekkel látjuk el, amit a helyszínen, a bejáratoknál minden esetben ellenőrzünk.

A műsor- és a helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk, a rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

Sérült karszalagot pótolni csak abban az esetben tudunk cserélni, ha a sérült karszalagot bemutatod, ezzel együtt a vásárolt online, vagy print jegyet, illetve a vásárló személyazonossága igazolva van.

*

SÁTORJEGYEK

4 napos sátorjegy, amivel a bánki Tábor területére 1 darab sátorral beléphetsz, és amivel a Tábor területén sátrazhatsz. A jegy egy darab sátorhely elfoglalására jogosít, egy alkalommal fizetendő és független a fesztiválon eltöltött napok számától. A sátorhelyek száma korlátozott, a sátorjegyeket limitált darabszámban és csak online tudjátok megvásárolni.

Az alsópetényi Fesztiválkempingben 4 napos foglalásra van lehetőség, melynek ára 6500 Ft/sátorhely/2 fő. Az ár a szálláson kívül tartalmazza a közlekedés árát a fesztiválhelyszín és Alsópetény között – napi többször fesztiválbusz viszi majd a kempingezőket. A foglalásról szóló visszaigazoló e-mailt az Alsópetényi kempingben kell bemutatnod, kérjük, hogy feltétlenül hozd magaddal!

*

Felelősséget a sátorban hagyott tárgyakért nem tudunk vállani, kérjük adjatok le minden értéket a non-stop csomagmegőrzőben!

*

A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek a fesztivált ingyenesen látogathatják. A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a fesztivál területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott.

*

Kép-és hangfelvételek készülhetnek a látogatókról, amiket a közreműködők, a sajtómunkatársak és a Bánkitó Fesztivál munkatársai különböző online és offline csatornáikon felhasználhatnak.

*

Kérünk mindenkit a fesztivál területén található nyilvános WC-k használatára. Tartsátok tiszteletben és tisztán a köztereket, kizárólag a kijelölt mosdókat használjátok. A Bánkgyöngye Panzió mosdóját kizárólag a panzió vendégei használhatják.

*

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek, használjátok szelektív kukáinkat!

*

A fesztiválra maximum 1 zsugor (karton, összecsomagolt) vizet, illetve nem kereskedelmi mennyiségű élelmiszert hozzatok magatokkal. Kérjük, alkoholos italt ne hozzatok be.

*

Kérünk, ha kutyusod is veled tart, hozd magaddal oltási könyvét és nevedet, illetve elérhetőségedet tüntesd fel a nyakörvén vagy más, jól látható helyen.

*

Kérünk, ha bármilyen rendbontást, egészségügyi vagy egyéb problémát észlelsz, haladéktalanul értesítsd a fesztivál személyzetét, akiket staff passzal az oldalukon minden fesztivál helyszínen megtalálsz.

*

Kérjük, ne folytass a fesztiválon a fesztiválszervezők engedélye nélkül gazdasági, kereskedelmi vagy reklámtevékenységet.

*

A kereskedelmi és vendéglátó egységekben 18 éven aluliakat szeszes itallal a fesztivál területén tilos kiszolgálni. Kábítószernek minősülő anyagok fogyasztása a Rendezvény területén is tilos, azt a törvény bünteti.

*

Fürdeni a tóban csak a kijelölt helyen szabad, a Tószínpad mentén hatóságiag tilos. Vigyázzatok magatokra!

*

A fesztiválon folyamatos, 0-24 órás orvosi és mentőügyeletet működtetünk – a Tóparti vendégháznál találjátok az orovosokat. Az orvosi szolgálat a vonatkozó törvényi szabályozásnak megfelelően orvosi és elsősegélynyújtási szolgáltatást biztosít Bánkitó Fesztivál résztvevői számára.

*

A fesztiválon kizárólag betétdíjas repohárban tudsz italt vásárolni, mely nem visszaváltható.

*

A fesztiválra való belépéssel és a karszalag átvételével minden látogató automatikusan elfogadja a Házirend szabályzatát.

*

Kérünk benneteket, hogy szórakozzatok felhőtlenül, de ügyeljetek a saját és mások testi épségére.

*

A fesztivál teljes házirendjét több helyszínen, kifüggesztve is megtaláljátok.

 

 

 

 

MINDENKINÉL HAMARABB SZERETNÉL ÉRTESÜLNI A FONTOS HÍREKRŐL?