Hellopay | Bánkitó 2018
Készpénzmentes fizetés az idei évtől a Bánkitó Fesztiválon!

Végre nem kell készpénzezni a Bánkitón! Az utóbbi évek visszajelzései alapján úgy éreztük, nem halogathatjuk tovább és nekünk is itt az idő bevezetni a készpénzmentes fesztiválozás intézményét, már csak azért is, mert eddig sem volt sajnos ATM Bánkon. Idén minden kereskedelmi egység készpénzmentes lesz, PayPass kártyátokkal tudtok majd fizetni, vagy ha még nem léptetek be a 21. századba, HelloPay fesztiválkártya kiváltásával. Az utóbbi 500 forint kártyakaukciót is von maga után, de ha nem veszítitek el a kártyát, vissza is kapjátok a fesztivál végén, a rajta maradt összeggel együtt. Vannak 5, 10 és 20 ezres fesztiválkártyák előre bekészítve, de egy általad választott összeggel is feltölthetsz egyet. Vagy használd azt a PayPass kártyát, amit a boltban szoktál. Tényleg működik. A térképen megtalálsz minden feltöltőpontot, ha pedig kérdésed van a rendszerrel kapcsolatban akkor írj nekünk facebook chaten.

FYI: A HelloPay kártyádat regisztráld be a HelloApp-on keresztül, vagy hozz létre egy accountot a hellopay.hu oldalon, hogy egyszerűen követhesd az egyenleged, ne kelljen sorbaállnod a pénztáraknál, elhagyott kártya esetén könnyedén pótolhasd és ne veszíts dollárokat! Szóval érdemes. <3

JATTCSÚSZKA + CROWDFUNDING A BÁNKITÓ CIVIL SZERVEZETEINEK

Idén a HelloPay fizetési rendszer mellé különleges jattcsúszka is lesz minden pultnál. A jattcsúszka alapból 10%-ra van állítva, de szíved és zsebed joga, hogy eldöntsd, élsz-e ezzel a lehetőséggel (vagyis lehet 0%, meg 5%, 10%, 15% és 20% is). Most jön a csavar! A beállított összeg ugyanis kétfelé oszlik: az egyik felét a téged kiszolgáló dolgozó kapja, ahogy szokás, a másik fele viszont a Bánkitó crowdfunding alapjába megy, ezzel létrehozva az év legnagyobb közösségi finanszírozás kampányát!

És hogy mi lesz a pénzzel, ami nem a kedvenc bánkitós pultosodhoz megy? Szombat nap reggelén megrendezésre kerül az I. Bánkitó-Erste Bank Jótékonysági futóverseny, ahol minden versenyző pontokat gyűjthet, megjelölve a kedvenc civil szervezetét, aminek felajánlja azokat. A verseny után aztán a jattcsúszkával összehozott digitális közösségi malacpersely tartalmát szétosztjuk a három legtöbb pontot gyűjtő szervezet közt.

Minél többen indultok egy szervezet nevében, annál nagyobb eséllyel kapják majd ők meg az összeg egy részét! Emellett az ERSTE Bank szakmai zsűrije külön nyereményeket is oszt majd a legígéretesebb projekteknek. A futóverseny menetéről részletes információt a programfüzetben találsz!

MINDENKINÉL HAMARABB SZERETNÉL ÉRTESÜLNI A FONTOS HÍREKRŐL?